Dr. Martens

Dr. Martens, Doc Martens eller Docs er et britisk mærke, der er kendt for sin unikke og stilskabende sko. Deres signaturstil er umulig ikke at genkende, og deres sko har været en klassiker lig Converse og Vans i mange år. Udover det originale design er skoene også kendt for deres gode komfort og lange holdbarhed. Hos Dr. Martens er kvalitet i højsædet, og køber du et par støvler, kan du være sikker på, at de bliver en fast del af din garderobe mange år frem.

På denne side finder du vores udvalg af Dr. Martens sko - alt fra støvler til sandaler. Gennem årene har virksomheden udvidet deres sortiment til forskellige former for sko såvel som veganske alternativer. Du finder deres sko og støvler i klassiske farver og finurlige prints.

Find dit nye par yndlingsstøvler i vores udvalg nedenfor.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

En tidsløs klassiker

Dr. Martens er et velkendt britisk skomærke, der har eksisteret i 75 år. Deres originale sko med en gul tråd omkring skoens platform og sål er i dag deres signatur design, men de har siden virksomhedens opblomstring eksperimenteret med både tidløse klassiske designs samt moderne og vovede serier.

Hos Havbiksen Sko finder du forskellige serier fra deres udbud som f.eks. den velkendte Dr. Martens 1460 Pascal eller Dr. Martens Pascal Virginia. Du finder både støvler med højt og lavt skaft, sandaler og meget mere fra det kendte mærker.

En verden af muligheder

Vi ønsker kun det bedst mulige for vores kunder, og derfor vægter vi højt, at vi kan tilbyde noget til alle. Du kan derfor finde sko til enhver årstid, stil og begivenhed hos os. Uanset om du leder efter et par nye komfortable sandaler eller et par vinterstøvler, kan du være sikker på, at du altid kan finde noget i vores udvalg. Ønsker du at se en liste over de brands, vi forhandler? Så skal du blot klikke her.

Handler du hos os, åbner du op for en verden af muligheder. Derfor forhandler vi sko til både damer, herre og børn, så hele familien har mulighed for at finde, hvad de søger på ét og samme sted. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores udvalg af sneakers til damer. Vi tilbyder også et bredt sortiment af sko til herre.

Mangler du hjælp til at vælge de helt rigtige sko?

Er du i tvivl om, hvilken sko eller måske hvilket mærke, der ville egne sig bedst til dig og dine behov? Så er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rette match eller blot den rigtige størrelse. Med 20 års erfaring som skobutik i hjertet af Henne Strand, er vi eksperter i at finde den helt rigtige sko til dine behov og ønsker.

Handler du hos os online, sørger vi for hurtig 1-3 dages levering alle hverdage, og du får derudover gratis levering, når du køber for over 499,- DKK.